Verny nazvu

26.07.2012 mi Stiff zveril do ruk AW. Nieje to bezny klan, ale klan ktory stoji bokom od beznych klanov. Klan nielen starych vitazov ale aj silnych osobnosti iked vacsina ludi nas bere jak vyvrhelov nepatriacich do dnesnej samp sceny. Napokon to je aj nasa cesta, vlci samotari s ktorych kazdy jeden clen je kralom sam sebe a len cerpa mudrost od starsich clenou a nadalej zdokonaluje svoje schopnosti aby bol pychov tagu AW. Niesme v centre diania s ostatnymi klanmi, zostavame bokom a sme verny svojmu nazvu ktoreho sa dnes uz vymrete klany obavali a som hrdy ze dnes mame medzi novymi clenmi rekrutmi ludi o ktorych som presvedceny ze staru povest klanu na bojisku opôt obnovia a ty ci tomu nerozumeju si nezasluzia byt jednymi z nas. Toto je len kratky predslov k tomu co chcem naozaj oznamit a to je ze neaktivnym clenom vytvorim vlastny squad Associates v ktorom budu ako cestny clenovia hrat pod hrdym AW tagom a chcem otvorit velky nabor novych rekrutov aby sa klan rozrastol o dalsich vernych a nadanych clenou ako su superman bj a tom..
Dakujem za pozornost

este by som rad dodal pre novych clenou
Vy ste buducnost AW, vase schopnosti a rozhodnutia tvoria klan ktorym AW je! AW neni o starych zaznamoch z CW a starych legendach o hracoch ktory sampu venuju malo alebo vobec ale o ludoch ktory sa rozhodli vstupit do tohto „starobileho“ spolocenstva aby mohli hrdo dalej prezentovat a preslavit tento klan a vedzte ze kazdy zvas clenou nieje len clenom AW ale tvori tento klan sam osebe a preto som rad ze ste sa rozhodli prave pre tuto cestu a som nesmierne nadseny ze mozem svami hrat pod tym istym tagom :)

SQUAD

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>